ontdek het volle potentieel
   van je lichaam

timeblock® onderhoudt de frisse, jeugdige uitstraling van je huid en lichaam. Het vertraagt het biologische verouderingsproces, daar waar het proces begint - in je DNA.

timeblock® voorziet je lichaam van een specifieke mix aan kruidenextracten, vitamines en mineralen die de centrale vitale functies ondersteunen.

Zo prikkelt timeblock® je uitstraling van binnenuit!

  • stimuleert de werking van de huid
  • ondersteunt de celvernieuwing
  • beschermt cellen tegen oxidatieve stress
  • vermindert spier- en gewrichtspijn
  • gaat vermoeidheid tegen
  • ondersteunt het immuunsysteem
  • geschikt voor alle huidtypes

timeblock®

timeblock® Dag Complex bevat extracten uitsluitend afkomstig van premium producten. Zoals de puntjes van Tibetaanse groene theeblaadjes. Maar ook speciaal gerste- en tarwegras. Allemaal gekweekt op hoogten tot 3.000m. Zo verzekeren we een bijzonder hoge concentratie voedingsstoffen.

timeblock® Nacht Complex bevat extracten van hoogwaardige producten zoals algen, druivenpitten, shiitake-champignons, tomaten en goudsbloem. Deze producten geven rust en herstel gedurende de nacht.

Telomeren-Complex® Dag & Nacht bevat sterk geconcentreerde plantenextracten die een optimale celvernieuwing ondersteunen.

gepatenteerd

Ons Zwitsers labo ontwikkelde speciaal voor timeblock® een innovatief vriesdroogproces. Dit stelt ons in staat om de concentratie van voedingsstoffen in de capsules te optimaliseren. Deze gepatenteerde methode van vriesdrogen, die astronauten ook gebruiken voor hun voedsel in de ruimte, zorgt ervoor dat vrijwel geen voedingsstoffen of secundaire plantensamenstellingen verloren gaan.
Elke timeblock®-capsule zit vol met de pure kracht van de natuur. Slechts twee capsules per dag zijn op die manier voldoende voor het hele lichaam. U verkrijgt de beste resultaten indien u timeblock® over een langere periode gebruikt. Zo blijft de toevoer van vitamines en mineralen naar het lichaam constant.

Voor de vogels op de Tibetaanse hoogvlaktes zijn de puntjes
van de groene theeplant een ware delicatesse.
En niet zomaar. Het geeft hen een ton aan energie.

de aanbevolen dagelijkse dosering timeblock® bevat het equivalent van
5,65kg plantenextracten & 3l groene thee

  3l groene thee   2,5kg shiitake champignons   2kg tarwegras   700g algen   450g tomaten   300g druivenpitten

timeblock® bevat voorts ook de volgende anti-aging voedingsstoffen:

co-enzym Q10  •  vitamine D3  •  vitamine C  •  vitamine B1  •  vitamine B2  •  vitamine B5  •  vitamine B7  •  niacine  •  vitamine PP  •  vitamine K  •  vitamine B6  •  vitamine B12  •  selenium  •  zink  •  magnesium

 Met timeblock® voelt m’n huid niet alleen frisser.
Ik voel me gewoon ook fitter.
Klaar voor de dag! 

Maarten, 44 jaar, IT-consultant, Breda

celregeneratie  
     voor een jongere huid

Je huid leest als je levensverhaal. Over de jaren die je al achter de rug hebt.
Maar ook over stress, milieufactoren, slaaptekort en vermoeidheid.
Het natuurlijke vermogen van je huid om te herstellen, neemt erdoor af.
Je huid wordt dunner en droger. Rimpels nemen toe.

timeblock® Deep Active Skin Care is een cosmeticalijn die de huid aanmoedigt zich zelfstandig te regenereren.

timeblock® Face Care bevat hoge concentraties innovatieve, hoogwaardige ingrediënten die vrijwel alle factoren compenseren die hun tol op het vernieuwingsproces van de huidcellen eisen.

Een sterkere, jongere huid.
timeblock® Face Care verwijdert zichtbaar donkere rimpels, fijne lijnen en zwellingen. Het verbetert je huid, maakt ze strakker en neemt donkere kringen rond je ogen weg.
timeblock® Face Care stimuleert de huid, zodat ze weer de beste zorg voor zichzelf kan opnemen.

De gezichtsverzorgingsproducten van timeblock® zijn geschikt voor alle huidtypen.
Ze zijn namelijk niet ontworpen om tekortkomingen – te droge of te vettige huid – te compenseren.
In plaats daarvan activeren ze het natuurlijke vermogen van de huid om te regenereren.

Gebruik timeblock® 4 Weeks om binnen de vier weken een jongere versie van jezelf te kickstarten. Nadien behoud je je look met timeblock® DAY en timeblock® NIGHT.

GEBRUIKSAANWIJZING
Na je reinigingsritueel breng je een kleine hoeveelheid timeblock® DAY, NIGHT of 4 Weeks aan op je gezicht, je oogzone en, indien nodig, je halslijn. Masseer zachtjes in tot het volledig is opgenomen. Door de lichte consistentie werkt de emulsie perfect in en laat ze geen residu achter op de huid.
De fluweelzachte timeblock® DAY-emulsie bevat een uitgekiende formule van geselecteerde ingrediënten. Deze stimuleren de celactiviteit en beschermen de huid tegen agressie van buitenaf.
timeblock® DAY zorgt er voor dat de huid een jeugdige stevigheid en uitstraling terugkrijgt. Gerevitaliseerd, voelt je huid fluweelzacht en soepel aan.
Ons hele lichaam komt' s nachts tot rust, waardoor het kan regenereren en de batterijen kan opladen voor de volgende dag.
De transparante timeblock® NIGHT Fluid ondersteunt de huidvernieuwing en regeneratie tijdens die natuurlijke regeneratiefase van het lichaam.

Hoe veroudert onze huid?

Onze huid bestaat uit drie lagen. De bovenste laag vernieuwt zich elke 27 dagen met nieuwe cellen die van binnenuit groeien. Huidverjonging neemt echter jaar na jaar af, en na de leeftijd van 55 jaar neemt elk vernieuwingsproces zo’n 60-70 dagen.

Collageen en elastine zijn verantwoordelijk voor het vormen van een elastisch net in de huid. Vanaf ongeveer de leeftijd van 25 jaar begint het proces van collageenvernieuwing al te vertragen.

Onze huid wordt hierdoor stelselmatig minder strak, verliest vitaliteit (rimpels) en zal steeds meer geneigd zijn om uit te drogen waardoor ze ook doffer wordt.

De structuur van de verschillende lagen van de huid begint langzaam te lossen. Naarmate het lichaam rijpt (cosmetisch gezien spreken we van een volwassen huid vanaf 45 jaar), beginnen de vetverbindingen, die de huid ondersteunen, langzaam het pleit te verliezen. En zo lijkt het vaak alsof het gezicht of de huid begint te ‘hangen’.

timeblock®
    Zwitserse kwaliteit

Zwitserse kwaliteit
De Zwitserse huidverzorgingsindustrie staat wereldwijd bekend voor haar uitstekende kwaliteit en innovatieve, prestigieuze cosmetica.

Zuivere, premium ingrediënten
Geïnspireerd door de diversiteit van de plantenwereld, maakt timeblock® gebruik van pure ingrediënten van topkwaliteit …

Wetenschappelijk bewezen
… die het in een strikt wetenschappelijk kader door specialisten samenbrengt in een uitgebreid assortiment exclusieve, functionele producten. Allemaal met toonaangevende formules die de pure zuiverheid van het menselijk lichaam versterken.